Innramming

Innramming

500 kr

Klarna

Ingen produktomtale

Vi rammer inn bildet ditt profesjonelt for best mulig oppbevaring over lengst mulig tid.


stk.

Det er flere grunner til hvorfor bilder bør rammes inn:

  1. Beskyttelse: En ramme beskytter bildet mot skade fra ytre påvirkninger som støv, fuktighet, og sollys. Hvis bildet er verdifullt eller har sentimental verdi, vil en ramme kunne bevare det i lengre tid.

  2. Presentasjon: En ramme gir et profesjonelt og ferdig utseende til et bilde. Det gir en ramme for øyet, og bidrar til å skape en visuell kontrast mellom bildet og bakgrunnen den henger på.

  3. Dekorasjon: En ramme kan også være en del av interiørdesignet. Det finnes mange forskjellige typer rammer i ulike materialer, farger og stiler som kan bidra til å fremheve bildet og komplementere innredningen i rommet.

  4. Verdsetting: En ramme kan bidra til å øke verdien på et bilde, spesielt hvis det er et originalt kunstverk eller et historisk dokument. En profesjonelt rammet kunstverk kan gi en følelse av eksklusivitet og kvalitet som kan øke dens verdi.

  5. Oppbevaring: En ramme gjør det enklere å oppbevare og transportere bilder, spesielt hvis de er store eller skjøre. En ramme beskytter også bildet under transport og oppbevaring.