Printing

Vi hjelper deg å printe bilder. Er du usikker på hvilken størrelse og oppløsning fila di har, så send den til oss først slik at vi kan sjekke og gi deg tilbakemelding.  

preload spinner

Vi tilbyr et high-end utvalg av printetjenester for kunder som ønsker å skrive ut bilder. Med flere års erfaring og ekspertise innenfor bildeprint, kan vi hjelpe deg å skape høykvalitets utskrifter av dine favorittbilder.

Bruk gjerne et fildelingsprogram som https://wetransfer.com/ eller https://www.filemail.com for å sende oss filer. Du kan også sende filer til post@finerammer.no

Du bestiller print ved å velge papirkvalitet og størrelse på vår nettside. Vi tilbyr et veldig godt papir, Photosatin, som også kan lamineres og legges på plate. Vi har høykvalitets printere og full kontroll på fargestyring og kalibrering. Du kan stole på at det vi printer er like bra som bildefila di.  

I tillegg til å printe bilder og lage rammer, tilbyr Finerammer.no også innramming. Du kan dermed få en komplett løsning for å skape et kunstverk av dine favorittbilder.

Vi har høy kvalitet på utskriftene og raske produksjonstider. Vi tar hånd om hver bestilling med stor forsiktighet og sørger for at hvert bilde blir skrevet ut med presisjon og nøyaktighet.

Så hvis du er på jakt etter en pålitelig og kvalitetsbevisst printetjeneste for dine bilder, bør du absolutt vurdere Finerammer.no. Vi vil hjelpe deg å skape et varig minne av dine vakreste øyeblikk.