Printing av bilder

opprettet den

Et bra print avhenger av flere faktorer, inkludert oppløsning, farger, papirkvalitet og trykkteknologi. Her er noen ting du bør se etter når du vurderer kvaliteten på et print:

  1. Oppløsning: Jo høyere oppløsning, jo skarpere vil printet være. Det betyr at du bør velge et bilde med høy oppløsning for at printeren skal greie å produsere et klart og detaljert bilde.

  2. Farger: Farger er også en viktig faktor. Du vil ha en printer som kan skrive ut en bred palett av farger, og som kan gjengi fargene nøyaktig slik de vises på skjermen eller originalbildet. Vi har toppmodellen til Canon, og printer high-end kvalitet.

  3. Papirkvalitet: Papirkvaliteten påvirker både utseendet og holdbarheten til printet. Velg en papirkvalitet som passer til formålet med printet, og som er av høy kvalitet for å unngå falming eller skader over tid. Vi bruker Canson sine papirer som er blant de aller beste papirene i verden.

  4. Trykkteknologi: Det finnes forskjellige typer trykkteknologi, inkludert blekkskriver og laserskriver. Begge teknologiene har sine fordeler og ulemper, så det er viktig å velge en printer som passer dine behov og budsjett. Vi har toppmodellen til Canon, en blekkskriver som leverer de aller beste prints. Det finnes billigere måter å printe på, men ikke bedre.

  5. Holdbarhet: Printet bør også ha en god holdbarhet slik at det ikke falmer eller mister kvalitet over tid. Velg en printer som bruker blekk eller toner som er holdbare, og som er kjent for å produsere langvarige print. Kombinasjonen av våre printere og våre papirer gir den best målte holdbarheten i verden, over 140 år under optimale forhold.

Prøv oss på printing!


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din