Rammer i eik, lønn og bøk

opprettet den

Vi har fått nye rammer i eik, lønn og bøk!

Eik, bøk og lønn er alle vakre treslag som har sine egne unike egenskaper og utseende. Eik er kjent for sin styrke og holdbarhet, samt sin karakteristiske mønster og gylne farge. Bøk er en hard og slitesterk tresort som vanligvis har en lys, jevn farge uten mye utpreget mønster. Lønn er også hardt og slitesterkt, med en jevn og fin mønster som kan variere fra lyst til mørkt avhengig av variasjonen.

Bruk av ubehandlet treverk er en vanlig og kjent praksis innen skandinavisk design. Den skandinaviske designtradisjonen legger vekt på enkelhet, funksjonalitet og naturlige materialer, og ubehandlet treverk passer godt inn i denne estetikken.

Ubehandlet treverk kan gi et naturlig og autentisk utseende, samtidig som det gir en følelse av varme og komfort til rommet. Treet kan også gi en følelse av å være nærmere naturen, noe som er viktig i skandinavisk design, da det er inspirert av den nordiske naturen.

Ubehandlet treverk kan også være mer miljøvennlig enn behandlet treverk, da det ikke inneholder kjemikalier og kan resirkuleres eller brytes ned mer effektivt.

Alt i alt kan bruk av ubehandlet treverk være en god måte å legge til et naturlig og autentisk utseende til skandinavisk design, samtidig som det kan være mer miljøvennlig og økonomisk.


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din